III Ogólnopolski Zjazd Pedagogiczny Sekcja III: „Tradycja jako skarbnica wzorów i przestróg - problem przekształcania tradycji” - Jamrożek, Wiesław (Biuletyn Historii Wychowania, 2019)
III Ogólnopolski Zjazd Pedagogiczny Sekcja III: „Tradycja jako skarbnica wzorów i przestróg - problem przekształcania tradycji”