Bibliografia historii wychowania (druki zwarte wydane w Polsce w 1. 1994-1995) - ., . (Biuletyn Historii Wychowania, 1996)
Bibliografia historii wychowania (druki zwarte wydane w Polsce w 1. 1994-1995)