Sprawozdanie ze spotkania z okazji Jubileuszu Profesora Karola Poznańskiego - Wałęga, Agnieszka (Biuletyn Historii Wychowania, 2011)
Sprawozdanie ze spotkania z okazji Jubileuszu Profesora Karola Poznańskiego