Sprawozdanie z konferencji Studenckiego Koła Naukowego Historii Kultury i Edukacji „Wykluczenie społeczne wczoraj i dziś” - Rola, Dobrosław (Biuletyn Historii Wychowania, 2011)
Sprawozdanie z konferencji Studenckiego Koła Naukowego Historii Kultury i Edukacji „Wykluczenie społeczne wczoraj i dziś”