Edukacja 2000. Opozycja: Elitaryzm - Egalitaryzm. Konferencja naukowa WSP w Słupsku, 29-30 maja 2000 r. - Hellwig, Jan (Biuletyn Historii Wychowania, 2000)
Edukacja 2000. Opozycja: Elitaryzm - Egalitaryzm. Konferencja naukowa WSP w Słupsku, 29-30 maja 2000 r.