Edukacja wobec wielokulturowości.Konferencja naukowa w WSP w Częstochowie, 6 czerwca 2000 r. - Hellwig, Jan (Biuletyn Historii Wychowania, 2000)
Edukacja wobec wielokulturowości. Konferencja naukowa w WSP w Częstochowie, 6 czerwca 2000 r.