Hominem quaerere. Człowiek w źródle historycznym, Jugowice, 26-29 maja 2004 r. Ad fontes. Interdyscyplinarne spotkania historyczne - Ratajczak, Krzysztof (Biuletyn Historii Wychowania, 2004)
Hominem quaerere. Człowiek w źródle historycznym, Jugowice, 26-29 maja 2004 r. Ad fontes. Interdyscyplinarne spotkania historyczne