Międzynarodowa Konferencja Studenckich Kół Naukowych - Siedlce 23-24 września 2003 r. - Laskowska, Barbara (Biuletyn Historii Wychowania, 2004)
Międzynarodowa Konferencja Studenckich Kół Naukowych - Siedlce 23-24 września 2003 r.