Inauguracja roku akademickiego 2004/2005 w Collegium Europaeum Gnesnense - 11 października 2004 - Gulczyńska, Justyna; Kabacińska, Katarzyna (Biuletyn Historii Wychowania, 2004)
Inauguracja roku akademickiego 2004/2005 w Collegium Europaeum Gnesnense - 11 października 2004