I Ogólnopolska Konferencja Naukowa - „Z dziejów zdrowia publicznego” (Łódź, 2 -3 grudnia 2004) - Posłuszna, Małgorzata (Biuletyn Historii Wychowania, 2004)
I Ogólnopolska Konferencja Naukowa - „Z dziejów zdrowia publicznego” (Łódź, 2 -3 grudnia 2004)