Plan jenajski Petera Petersena jako przykład szkoły ukształtowanej na wartościach rodzinnych - Roll, Lucyna (Biuletyn Historii Wychowania, 2014)
Plan jenajski Petera Petersena jako przykład szkoły ukształtowanej na wartościach rodzinnych