Sympozjum naukowe Polskie reformy oświatowe w nurcie europejskich przemian politycznych, społecznych i kulturowych - Król, Joanna; Magiera, Elżbieta (Biuletyn Historii Wychowania, 2014)
Sympozjum naukowe Polskie reformy oświatowe w nurcie europejskich przemian politycznych, społecznych i kulturowych