Oblicze ideologiczne szkoły polskiej 1944 -1956, pod red. ks. Edwarda Walewandra, „BAMKA” Studio Komputerowo-Wydawnicze, Lublin 2002, ss. 426 - Posłuszna, Małgorzata (Biuletyn Historii Wychowania, 2002)
Oblicze ideologiczne szkoły polskiej 1944 -1956, pod red. ks. Edwarda Walewandra, „BAMKA” Studio Komputerowo-Wydawnicze, Lublin 2002, ss. 426