II Krajowa Konferencja Naukowa „Przeszłość polskiej kultury fizycznej” - Kowalska-Matelska, Joanna (Biuletyn Historii Wychowania, 2002)
II Krajowa Konferencja Naukowa „Przeszłość polskiej kultury fizycznej”