Wystawa w Muzeum Archeologicznym w Poznaniu Dusze maluczkie – dzieci i dzieciństwo poprzez wieki - Kabacińska, Katarzyna; Ratajczak, Krzysztof (Biuletyn Historii Wychowania, 2009)
Wystawa w Muzeum Archeologicznym w Poznaniu Dusze maluczkie – dzieci i dzieciństwo poprzez wieki