Krakowskie środowisko historyków wychowania w drugiej połowie XX wieku (Kraków, 11-12 stycznia 2009) - Ślęczka, Ryszard (Biuletyn Historii Wychowania, 2009)
Krakowskie środowisko historyków wychowania w drugiej połowie XX wieku (Kraków, 11-12 stycznia 2009)