Konferencja popularnonaukowa „Aktualność pedagogiki Marii Grzegorzewskiej w kontekście współczesnych wyzwań edukacyjnych” (Żary, 17 czerwca 2010) - Fetzki, Tomasz (Biuletyn Historii Wychowania, 2010)
Konferencja popularnonaukowa „Aktualność pedagogiki Marii Grzegorzewskiej w kontekście współczesnych wyzwań edukacyjnych” (Żary, 17 czerwca 2010)