Konferencja pt. „Całożyciowe uczenie się jako wyzwanie dla teorii i praktyki edukacyjnej” (Gniezno, 21–22 czerwca 2010) - Maliszewski, Tomasz (Biuletyn Historii Wychowania, 2010)
Konferencja pt. „Całożyciowe uczenie się jako wyzwanie dla teorii i praktyki edukacyjnej” (Gniezno, 21–22 czerwca 2010)