Międzynarodowa konferencja „Dzieci w dużych miastach – od średniowiecza do epoki uprzemysłowienia” (Praga, 12–13 października 2010) - Kabacińska, Katarzyna (Biuletyn Historii Wychowania, 2010)
Międzynarodowa konferencja „Dzieci w dużych miastach – od średniowiecza do epoki uprzemysłowienia” (Praga, 12–13 października 2010)