Seminarium naukowe nt. „Badania regionalne w polskiej historii wychowania” - Obrzycko 11-12 czerwca 2008 r. - Falkowska, Joanna (Biuletyn Historii Wychowania, 2008)
Seminarium naukowe nt. „Badania regionalne w polskiej historii wychowania” - Obrzycko 11-12 czerwca 2008 r.