Otwarte spotkanie władz statutowych Towarzystwa Historii Edukacji Kielce, 17 listopada 2008 r. - Kula, Ewa; Pękowska, Marzena (Biuletyn Historii Wychowania, 2008)
Otwarte spotkanie władz statutowych Towarzystwa Historii Edukacji Kielce, 17 listopada 2008 r.