Bibliografia historii wychowania, szkolnictwa i myśli pedagogicznej w Polsce za rok 2021(z uzupełnieniami za lata poprzednie) - Gruca, Anna (Biuletyn Historii Wychowania, 2024)
Wydawnictwa: Bibliografia historii wychowania, szkolnictwa i myśli pedagogicznej w Polsce za rok 2021(z uzupełnieniami za lata poprzednie)