„Twórcy polskiej historii oświaty i wychowania lat 1945–2021” – sprawozdanie z konferencji naukowej - Brenk, Mikołaj (Biuletyn Historii Wychowania, 2023)
„Twórcy polskiej historii oświaty i wychowania lat 1945–2021” – sprawozdanie z konferencji naukowej.