Ogólnopolska Konferencja Naukowa z udziałem gości zagranicznych pt. „Komisja Edukacji Narodowej i jej dziedzictwo” Olsztyn, 16–17 października 2023 roku - Radziszewska, Maria (Biuletyn Historii Wychowania, 2023)
Ogólnopolska Konferencja Naukowa z udziałem gości zagranicznych pt. „Komisja Edukacji Narodowej i jej dziedzictwo” Olsztyn, 16–17 października 2023 roku