Sprawozdanie z XVII Seminarium Naukowego im. Profesora Wiesława Jamrożka połączonego z Jubileuszem 25-lecia Towarzystwa Historii Edukacji, Obrzycko 4–5 czerwca 2025 r. - Taylor-Jaskólska, Sarah (Biuletyn Historii Wychowania, 2026)
-