XX Międzynarodowa i Ogólnopolska Konferencja Onomastyczna Onomastyka – Neohumanistyka – Nauki Społeczne, Kraków 21–23 września 2016 r. - Kołodziej, Agnieszka (Bohemistyka, 2017)
XX Międzynarodowa i Ogólnopolska Konferencja Onomastyczna Onomastyka – Neohumanistyka – Nauki Społeczne, Kraków 21–23 września 2016 r.