Jubilující básnířka Karla Erbová - Harák, Ivo (Bohemistyka, 2020)
Ivo Harák věnuje ve své studii pozornost posledním vydaným sbírkám básnířky Karly Erbové. Tato spisovatelka letos oslavila 85 let svého života. A to v plné práci na svém díle. Které je známé také čtenářům v zahraničí, například v Polsku. Autor se snaží postihnout především duchovní kořeny a postupnou proměnu poezie jubilující básnířky.