Použití uvozovek v současných mediálních textech (na příkladu slova vykadit) - Holanova, Radka; Vlčková, Jana (Bohemistyka, 2019)
V članku autorky popisují užití uvozovek v novinářských textech na příkladu vulgarismu vykadit. Autorky projednávají o různých potenciálních významech uvozovek, důvodech jejich použití a nadměrném používání.