Intelektuální a ideologická zma te nost průkopníků umělecké moderny by se neměla zametat pod koberec. Rozhovor o knize Františka Mikše Rudý kohout Picasso - Czajka, Łukasz; Mikš, František (Bohemistyka, 2020)
Intelektuální a ideologická zma te nost průkopníků umělecké moderny by se neměla zametat pod koberec. Rozhovor o knize Františka Mikše Rudý kohout Picasso