Natko Nodilo, Stara vjera Srba i Hrvata, Izdavačka radna organizacija „Logos”, Split 1981, ss. 706 - Leśny, Jan (Balcanica Posnaniensia. Acta et studia, 1990)
Leśny Jan, book review: Natko Nodilo, Stara vjera Srba i Hrvata, Izdavačka radna organizacija „Logos”, Split 1981, ss. 706, „Balcanica Posnaniensia. Acta et Studia” 1990, t. 5, s. 430–432.