Nowe inskrypcje łacińskie z Dobrudży (DACIA, XXX 1986, s. 109–120, 173–176) - Mrozewicz, Leszek (Balcanica Posnaniensia. Acta et studia, 1990)
Mrozewicz Leszek, commentarie: Nowe inskrypcje łacińskie z Dobrudży(DACIA, XXX 1986, s. 109–120, 173–176), „Balcanica Posnaniensia. Acta et Studia” 1990, t. 5, s. 445–446.