Smilja Marjanović-Dušanić, Sveto i propadljivo: telo u srpskoj hagiografskoj književnosti, Balkanološki institut Srpske akademije nauka i umetnosti, Posebna izdanja 135, Izdavačko preduzeće CLIO, Beograd 2017, ss. 434. : [Смиља Марјaновић-Душанић, Свето и пропадљиво: тело у српској хагиографској књижевности, Балканолошки институт Српске академије наука и уметности, Посебна издања 135, Издавачко предузече Клио, Београд 2017, ss. 434]. - Wróbel, Piotr (Balcanica Posnaniensia. Acta et studia, 2020)
-