Czekalski, Tadeusz. 2017. “Instituti I Studimeve për Krimet Dhe Pasojat E Komunizmit, Fjalor Enciklopedik I Viktimave Të Terrorit Komunist, Red. Azem Qazimi I in., Tirana 2012–2016, T. 1–5.”. Balcanica Posnaniensia. Acta Et Studia 23 (January), 207-9. https://pressto.amu.edu.pl/index.php/bp/article/view/6932.