[1]
T. Czekalski, “Instituti i Studimeve për krimet dhe pasojat e komunizmit, Fjalor enciklopedik i viktimave të terrorit komunist, red. Azem Qazimi i in., Tirana 2012–2016, t. 1–5.”, bp, vol. 23, pp. 207-209, Jan. 2017.