Czekalski, Tadeusz. “Instituti I Studimeve për Krimet Dhe Pasojat E Komunizmit, Fjalor Enciklopedik I Viktimave Të Terrorit Komunist, Red. Azem Qazimi I in., Tirana 2012–2016, T. 1–5.”. Balcanica Posnaniensia. Acta et studia 23 (January 26, 2017): 207-209. Accessed October 26, 2021. https://pressto.amu.edu.pl/index.php/bp/article/view/6932.