1.
Czekalski T. Instituti i Studimeve për krimet dhe pasojat e komunizmit, Fjalor enciklopedik i viktimave të terrorit komunist, red. Azem Qazimi i in., Tirana 2012–2016, t. 1–5. bp [Internet]. 2017Jan.26 [cited 2021Oct.24];23:207-9. Available from: https://pressto.amu.edu.pl/index.php/bp/article/view/6932