LEGILINGUISTIC CONTRASTIVE STUDIES IN POLAND – A CASE STUDY OF KOREAN AND POLISH - KUBACKI, Artur Dariusz (Comparative Legilinguistics, 2019)
Recenzja nieopublikowanej rozprawy doktorskiej pt. "Umowy prawa cywilnego w przekładzie koreańsko-polskim ipolsko-koreańskimoraz opublikowanych artykułów legilingwistycznych autorstwa Emilii Wojtasik-Dziekan.