W setną rocznicę powstania polskiego sądownictwa powszechnego (1917-2017) - Materniak-Pawłowska, Małgorzata (Czasopismo Prawno-Historyczne, 2018)
W setną rocznicę powstania polskiego sądownictwa powszechnego (1917-2017)