W cieniu zbrodni i występków. O ostatniej kodyfikacji prawa wykroczeń w Polsce. W związku z książką Marcina Łysko Prace nad kodyfikacją materialnego prawa wykroczeń w Polsce Ludowej (1960-1971) [Wyd. Temida2, Białystok 2016, ss. 351] - Lityński, Adam (Czasopismo Prawno-Historyczne, 2018)
W cieniu zbrodni i występków. O ostatniej kodyfikacji prawa wykroczeń w Polsce. W związku z książką Marcina Łysko. Prace nad kodyfikacją materialnego prawa wykroczeń w Polsce Ludowej (1960-1971) [Wyd. Temida2, Białystok 2016, ss. 351] - artykuł recenzyjny