Międzynarodowa konferencja naukowa dla uczczenia jubileuszu ABGB w Pradze - Malec, Dorota (Czasopismo Prawno-Historyczne, 2018)
Międzynarodowa konferencja naukowa dla uczczenia jubileuszu ABGB w Pradze