I Sympozjum Historyków Państwa i Prawa Polskiego w Krakowie (16 stycznia 2012) - Lewandowska-Malec, Izabela; Fokt, Krzysztof (Czasopismo Prawno-Historyczne, 2018)
I Sympozjum Historyków Państwa i Prawa Polskiego w Krakowie (16 stycznia 2012)