Materiały do polskiej bibliografii historycznoprawnej za rok 2010. Pod redakcją Andrzeja B. Zakrzewskiego - Paszkowska, Marzenna; Sobotka, Roman; Zabłocka, Maria; Zakrzewski, Andrzej B. (Czasopismo Prawno-Historyczne, 2018)
Materiały do polskiej bibliografii historycznoprawnej za rok 2010. Pod redakcją Andrzeja B. Zakrzewskiego