O działalności organów samorządu terytorialnego miasta Świdnicy w świetle ordynacji miejskich z lat 1815-1871 - Grudziński, Tomasz (Czasopismo Prawno-Historyczne, 2018)
O działalności organów samorządu terytorialnego miasta Świdnicy w świetle ordynacji miejskich z lat 1815-1871