Małżeństwo niechrześcijańskie i sektanckie w świetle prawa województw centralnych II Rzeczypospolitej - Fastyn, Arkadiusz (Czasopismo Prawno-Historyczne, 2018)
Małżeństwo niechrześcijańskie i sektanckie w świetle prawa województw centralnych II Rzeczypospolitej