Republikańska koncepcja rządów prawa, czyli co historyk idei może dać filozofowi - Czarnota, Adam (Czasopismo Prawno-Historyczne, 2018)
Republikańska koncepcja rządów prawa, czyli co historyk idei może dać filozofowi