Kościołowi mojemu… Wybór testamentów duchownych małopolskich z XVII w. Wydała s. Elżbieta Wróbel, 2010 - Gołaszewski, Łukasz (Czasopismo Prawno-Historyczne, 2013)
Kościołowi mojemu… Wybór testamentów duchownych małopolskich z XVII w. Wydała s. Elżbieta Wróbel, 2010