Polskie interpretacje totalitaryzmu i autorytaryzmu, red. Marek Maciejewski, Maciej Marszał, 2011 - Tyrchan, Mikołaj (Czasopismo Prawno-Historyczne, 2018)
Polskie interpretacje totalitaryzmu i autorytaryzmu, red. Marek Maciejewski, Maciej Marszał, 2011