Uroczystość wręczenia księgi jubileuszowej prof. dr hab. Annie Pikulskiej-Radomskiej, Łódź, 13 kwietnia 2021 r. - Leraczyk, Izabela (Czasopismo Prawno-Historyczne, 2021)
Uroczystość wręczenia księgi jubileuszowej prof. dr hab. Annie Pikulskiej-Radomskiej, Łódź, 13 kwietnia 2021 r.