Między Goebbelsem a Stalinem. O propagandzie prawa w Polsce 1944–1947 - Lityński, Adam (Czasopismo Prawno-Historyczne, 2021)
Artykuł recenzyjny w nawiązaniu do publikacji Jarosława Kuisza, Propaganda bezprawia. O „popularyzowaniu prawa” w pierwszych latach Polski Ludowej, Wydawnictwo Naukowe Scholar, Warszawa 2020, ss. 433.