Katarzyna Bucholc-Srogosz, Departament Wojskowy Rady Nieustającej w latach 1775-1789 i 1793-1794, 2007 - Krzymkowski, Marek (Czasopismo Prawno-Historyczne, 2009)
Recenzja: Katarzyna Bucholc-Srogosz, Departament Wojskowy Rady Nieustającej w latach 1775-1789 i 1793-1794, Poznań 2007.